Als je altijd al hebt gedroomd van een roadtrip dan kan een rondreis Amerika niet op je to do list ontbreken. Het maakt niet uit of je kiest voor een camper of een huurauto, binnen de USA is alles mogelijk. Een roadtrip door Amerika zorgt voor onvergetelijke herinneringen. De Verenigde Staten is een erg groot land en biedt voor iedereen wel wat wils. Als je graag jezelf wilt onderdompelen in een bruisende stad of je wilt liever hiken in een van de geweldige nationale parken, alles is mogelijk.

Wat te doen in de USA

Je vindt in de USA vele bossen, meren, bergen, woestijnen, stranden, prachtige grote bomen en diepe canyons terug. Wil je graag een rokende en spuitende geister zien of jezelf onderdompelen in een van de warmwaterbronnen dan is dat ook een mogelijkheid. Ook vind je er vulkaankraters en lavavelden. Als je wildlife wilt spotten dan zijn er alligators, walvissen, beren en bizons te zien. Op het moment dat je meer een stadsmens bent dan vind je geweldige wolkenkrabbers terug in New York, de filmindustrie in Hollywood of je kan een bezoekje brengen aan de beroemde Golden Gate Bridge in San Francisco. Spaanse sfeer en cultuur kan je snuiven in New Mexico, muziek vind je terug in Nashville, Memphis of een van de vele steden in het diepe zuiden.

De beste tips voor een rondreis Amerika

Je kan beginnen op vele locaties met je rondreis door de Verenigde Staten. Een mooi begin is bijvoorbeeld San Francisco in het zuidwesten. Het is mogelijk om deze stad te verkennen met de fiets of je kan een excursie boeken naar de beroemde gevangenis van Alcatraz. Als je met je gezin op vakantie wilt dan kan zit je ook helemaal goed in de USA. De meeste kamers zijn geschikt voor vier personen en zijn gunstig geprijsd. Met de auto kan je gemakkelijk de Rocky Mountains bezoeken waar je prachtige vergezichten en meren terugvindt. Daarnaast vind je in Yellowstone National Park mooie geisers en warmwaterbronnen terug. Als je graag een trip met een helikoper wilt doen dan kan je de Grand Canyon vanuit het perspectief van een vogel zien en besef je pas de grootsheid hiervan. Als je toch in de VS bent dan is het altijd de moeite waard om een gokje te wagen in een van de vele casino’s in Las Vegas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *