Het is dit jaar allemaal even een beetje anders dan we normaal gesproken gewend zijn. We werken allemaal thuis en de vakanties gaan niet als zoals normaal. Dat is waarom ik dit jaar heb besloten om met mijn gezin te gaan voor een last minute vakantie nederland. We vonden het een beetje onzeker om al ver van tevoren te boeken. Ook wisten we nog niet goed wat de regels op het moment van onze vakantie zouden zijn. Ongeveer twee weken voordat onze vakantie zou beginnen ben ik opzoek gegaan naar leuke vakantie adresjes in Nederland. Eigenlijk was het wel een hele leuke uitdaging om alleen binnen Nederland te zoeken. Vaak als we op vakantie gaan dan willen we ver weg of exotisch omdat we denken dat we daar het meest ontspannen. Maar soms is het geluk ook heel dichtbij te vinden. 
 

Hotel in Zandvoort

Ik merkte al snel dat Nederland veel meer mooie plekken heeft dan ik in eerste instantie dacht. Ik schaamde mij eigenlijk een beetje dat ik voorgaande jaren niet op vakantie was geweest in Nederland. Het is namelijk een prachtig land om op vakantie te gaan. Ook was het een ideale oplossing nu we voor een last minute vakantie gingen, het betekende namelijk dat we niet last minute nog vliegtickets of visums moesten aanvragen. Wat een hoop gestress scheelt dat zeg. Tijdens het zoeken kwam ik veel mooie hotels tegen langs onze kust. Mijn oog viel direct op een groot hotel in Zandvoort. Dit hotel heeft namelijk ook een eigen spa en ligt direct aan het strand. Ik hou er heel erg van om in de zee te kunnen zwemmen. 

 

Hotel in Ermelo 

Ook leek het mijn vriend en mij een leuk idee om er een beetje een actieve vakantie van te gaan maken. Het tweede hotel moest dus lekker in de natuur liggen. Het liefst op een plek waar de omgeving leuk is om te fietsen of te wandelen. We besloten al snel dat het tweede hotel rond de Veluwe moest liggen. Na een beetje zoeken op de site van Voordeeluitjes kwamen we uit bij hotel uit in Ermelo. Dit hotel heeft een prachtige tuin waar we ook heerlijk op het terras kunnen zitten. Dit lijkt ons heerlijk als we terugkomen van onze wandelingen of fietstochten. Onze keuze voor de last minute vakantie in Nederland was dus al snel gemaakt. We zouden beginnen met een week in het hotel in Zandvoort aan het strand en vervolgens een week fietsen op de Veluwe. Ik kijk nu al enorm uit naar deze vakantie in eigen land. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *