Ik ben al een paar dagen vrij. En ik kan nog steeds niet uitslapen. Ik zit nog helemaal in het ritme van werken en studeren. Ook wil ik in mijn vrije tijd nog wel wat nuttigs doen. Dan kan ik een beetje aan mezelf werken en dingen doen voor mezelf. Zoals werken aan mijn conditie. Of een beetje persoonlijke tijd, zoals een massage nemen of iets in die richting. Ook wandelen en fietsen vind ik leuk om te doen. Fotografie is ook heel leuk en daar kan ik me dan een beetje in specialiseren. Zo wilde ik een cursus fotografie doen. Maar dit is maar een dag in de week. Dus ik wilde nog wat extra’s doen.

Een tropisch gevoel

Ik dacht ik ga aan mijn tuin werken. Leuke plantjes, nieuwe tegels, andere schutting en misschien een leuke nieuwe tuin set. Dus ik moest maar op zoek gaan naar wat inspiratie. Ik keek in blaadjes en online. Hier zag ik veel leuke dingen. Wat ik vooral leuk vond was een soort parasol. Het heet een todo bien. Ik had geen idee wat een todo bien was eerst maar het zag er erg leuk uit. Het gaf me het gevoel alsof ik in het buitenland zat. Het bezorgt me een tropisch gevoel. Alsof ik op vakantie ben ik mijn eigen tuin.

Zo veel keus

Je had deze parasols in allemaal verschillende kleuren. In het wit, zwart, blauw roze, groen en met allemaal patroontjes. Ook zijn ze in verschillende grootte. Op de site stond ook van welk materiaal deze parasols gemaakt zijn. Zoals van de stof American Nagata Drill en dat de paal is gemaakt van bamboehout. Ook hangen er leuke klosjes aan het einde van de parasol. Alle specificaties stonden bij het product. Dus de diameter, het gewicht, de lengte en nog meer.

Mijn tropische tuin

Het voordelige is dat er ook een sale is. Met daarbij nog is gratis verzending en 30 dagen bedenktijd. Het was het perfecte item voor in mijn tuin. Ik bestelde gelijk deze parasol om mijn tuin een tropische uitstraling te geven. Nu nog mooie plantjes in de tuin en dan ziet mijn tuin er weer uit als nieuw. Wanneer mijn vrienden langs komen hoop ik op een net zo goede reactie als die ik had. Want wie wil nou niet op vakantie zijn in eigen tuin. Als het er zo leuk en tropisch uit ziet wil je in de zomer alleen maar in je tuin zitten in plaats van naar een strandtent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *