Is de vakantietijd weer aangebroken en wil je een echte cultuurschok ervaren? Met een visum China zet jij de eerste stap naar een onvergetelijke vakantie. Een visum aanvragen is gelukkig niet ingewikkeld. Dit is namelijk prima online te regelen met een online visumbureau. Geen heen en weer gemail met omslachtige instanties, want bij visum-legalisatie staat stap voor stap beschreven welke documenten je nodig hebt om je visum China aan te vragen. Zo kun je een visum aanvragen al binnen twee dagen regelen!  Het visum ontvang je gewoon via de e-mail, zodat het document direct digitaal hebt. Voordat je het weet zit je in het vliegtuig naar het Verre Oosten!

Must-do’s in China

China is een land met een rijke historie en cultuur, waardoor je er goed aan doet je reis van tevoren te plannen. Je wilt natuurlijk het meeste halen tijdens een vakantie in China. Een bezienswaardigheid die niet mag ontbreken aan je reis is wandelen over de Chinese muur. Deze muur van maar liefst 6.700 kilometer kun je zelf voor een gedeelte bewandelen. Bezoek de muur met de zonsopgang om de mysterieuze mist te aanschouwen, wat zorgt voor magische plaatjes voor in het vakantiealbum. Een uur rijden vanaf Beijng is een gedeelte van deze muur te bezoeken.

Aanschouw het terracottaleger

Bezoek de grootste stad op aarde, de Xi’an. Gedurende 13 dynastieën lang was dit de hoofdstad van China en bekend van het terracottaleger. Dit leger bestaat uit maar liefst 7000 soldaten, met paard en koets. Deze archeologische vondst wordt gezien als één van de meest bijzondere vondsten ter wereld. De toenmalige keizer heeft hiervoor opdracht gegeven, omdat hij na zijn door beschermd wilde worden door een leger. Aanschouw de zee van levensgrote kleisoldatenleger tijdens een onvergetelijke vakantie in China. Als voormalig handelspunt op de zijderoute heeft deze stad nog veel meer bezienswaardidgheden waardoor je er een leuke trip in Xi’an van kunt maken.

Bezoek de verboden stad en Hongkong

Chinese keizers leefden eeuwenlan afgesloten van de rest van de wereld in de Verboden Stad. Waan je in een oud imperium door een bezoek te brengen aan deze voormalige keizerlijke verblijfplaatsen. Bezoek de plek met een gids die jou van alles kan vertellen over hoe de keizers in de 18e eeuw leefden, of ga er zelf op uit om deze imponerende Verboden Stad te verkennen.

Hongkong is een kosmopolitische stad die niet mag ontbreken tijdens jouw vakantie in China. Deze stad bruist van het leven, waardoor er altijd leven in de brouwerij te vinden is. Bezoek vissersplaatjes en zie immense skyscrapers die dicht op elkaar gebouwd staan. Al is Hong Kong sinds 1997 onderdeel van China, toch heeft het zijn eigen flair en cultuur behouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *